TICA Trends & Trade - Look Feel Buying Days - Voorjaar 2023

Design Talent: Jessica den Hartog


Jong talent met een duurzaam concept

Afval is hot. Althans, als je het zo recyclet dat het een prachtig nieuw leven krijgt. En hoe je oud materiaal omtovert tot een duurzaam concept laat Jessica den Hartog zien. Tijdens de Look, Feel & Buying Days biedt TICA graag podium aan jonge talenten. Bij het TICA house ‘Design Talent’ toont de ontwerpster dan ook haar opvallende collectie. Zien we je daar?

Wie is Jessica?

De ontwerpster maakt grafische objecten van afval. Kleurrijke producten om de gebruiker te inspireren en informeren over de waarde van afval. Als ontwerpster verzorgt ze zelf het gehele proces; van plastic inzamelen, recyclen en het ontwerpen/produceren van de eindproducten. De collectie Creative Notes is een studie naar een eigen lettertype in kleur en vorm. De letters zijn gemaakt van gerecycled plastic folie. De kleuren zijn origineel van de flessen Glorix, Andrélon, etc. De letters zijn als unica verkrijgbaar en ze zijn geprint als ABC poster, muurkalender en ansichtkaarten op papier van landbouwafval.

Bekijk hier Jessica haar website.

Informatie

Drie dagen lang kun je op het TICA house-plein de producten van Jessica bewonderen én kopen. Heb je een brandende vraag, wil je meer informatie over haar bedrijfsconcept of ben je benieuwd naar het gezicht achter dit duurzame concept? Kom dan op dinsdag langs; dan is Jessica namelijk zelf aanwezig. Op de andere twee dagen kun je uiteraard wel haar producten kopen bij de desbetreffende TICA house.

per stuk inkopen
slechts 1 factuur
300+ merken
gemakkelijk bereikbaar
7 dagen per week geopend