TICA Trends & Trade - Look Feel Buying Days - Voorjaar 2023

Lezing: Visual Merchandising


Wat ga je leren?

Je bedrijfsconcept staat, het merkverhaal is geschreven en ook de stip op de horizon heb je gezet. Maar, hoe nu verder? Hoe zorg je ervoor dat de visuele kant van je merk aansluit op het gehele concept? Hoe kun je jouw doelgroep niet alleen met tekst maar ook met beeld bereiken én raken? Tijdens de Look, Feel & Buying Days kun je de lezing Visual Merchandising bijwonen. Deze lezing wordt gegeven door Sanne Uivel. Ze legt je uit hoe je door het maken van een sterke visual merchanding de aandacht van je publiek trekt én behoudt. Ze laat het een en ander van haar eigen creaties zien, vertelt hoe je door middel van visual merchandising de klantbeleving én het shopgemak verhoogt wat zich uiteindelijk door vertaalt naar een hogere omzet.

Ben je er bij?

Hieronder zie je op welke dag en welk tijdstip je de lezing Visual Merchandising kunt bijwonen. Wil je dit niet missen? Wacht dan niet te lang met aanmelden, er is namelijk niet genoeg ruimte voor alle TICA-members. Vol betekent dan ook echt vol. Via bovenstaande button kun je je gemakkelijk aanmelden en reserveren we direct een plekje voor jou.

Informatie

Tijdens de drie dagen Look, Feel and Buying Days zijn er meerdere momenten waarop je de lezing Visual Merchandising kunt volgen. Zien we je daar?

Belangrijk

Deze lezing wordt gegeven in het Nederlands.

Zondag 29 januari 

TICA Venlo
11.30 – 12.15 uur
14.00 – 14.45 uur

Dinsdag 31 januari 

TICA Aalsmeer
11.00 – 11.45 uur
14.00 – 14.45 uur

TICA Trends & Trade - Workshop - Look Feel Buying Days (1)

Sanne Uivel

Tijdens de Look, Feel & Buying Days verzorgt Sanne Uivel de lezing Visual Merchandising. Sanne is Allround Creative en door haar jarenlange ervaring in de B2B en B2C interieurbranche weet ze goed hoe ze een ruimte en/of product zo kan designen dat het indruk maakt. Design is het fundament, een goed design spreekt voor zich, staat dicht bij de klant en voelt daardoor authentiek aan. Sanne heeft in de afgelopen jaren een indrukwekkend portfolio opgebouwd en ontwierp onder andere diverse huisstijlen, logo’s, verpakkingen, web illustraties en drukwerken. Daarnaast verzorgde ze ook voor grote bedrijfsnamen de fotostyling en ontwierp ze meerdere websites.

Bekijk hier Sanne haar website.

per stuk inkopen
slechts 1 factuur
300+ merken
gemakkelijk bereikbaar
7 dagen per week geopend