TICA Trends & Trade - Look Feel Buying Days - Voorjaar 2023

Lezing: Video Content


Wat ga je leren?

De ‘short video’ is hot! Korte video’s zoals Instagram Reels, TikTok filmpjes en YouTube shorts worden steeds vaker ingezet als marketingkanaal om de juiste doelgroep te bereiken. Tijd dus om hiermee aan de slag te gaan. Tijdens de Look, Feel & Buying Days kun je de lezing over het maken van krachtige, enthousiasmerende video content bijwonen. Deze lezing wordt gegeven door Pelpina Trip. Ze legt je uit hoe je door het maken van een sterke, korte video de aandacht van je publiek trekt én behoudt. Ze deelt tips en tricks, laat diverse (waaronder haar eigen) video’s zien en geeft je een opdracht mee die je, na de lezing, direct in praktijk kunt brengen.

Ben je er bij?

Hieronder zie je op welke dag en welk tijdstip je de lezing video content kunt bijwonen. Wil je dit niet missen? Wacht dan niet te lang met aanmelden, er is namelijk niet genoeg ruimte voor alle TICA-members. Vol betekent dan ook echt vol. Via bovenstaande button kun je je gemakkelijk aanmelden en reserveren we direct een plekje voor jou.

Informatie

Tijdens de drie dagen Look, Feel and Buying Days zijn er meerdere momenten waarop je de lezing Video Content kunt volgen. Zien we je daar?

Belangrijk

Deze lezing wordt gegeven in het Nederlands.

Maandag 30 januari 

TICA Aalsmeer
11.00 – 12.00 uur
14.00 – 15.00 uur

Dinsdag 31 januari 

TICA Venlo
11.30 – 12.30 uur
14.00 – 15.00 uur

TICA Trends & Trade - Look Feel Buying Days - Voorjaar 2023 (2)

Pelpina Trip

De lezing Video Content wordt zowel in Aalsmeer als in Venlo gegeven door Pelpina Trip. Pelpina was TV presentatrice en producer voor (nationale) Amerikaanse TV en had een jaar lang haar eigen, dagelijkse, podcast. Momenteel richt ze zich op online marketing waarbij videomarketing haar focus heeft. Ze wil professionals de juiste tools, kennis en het vertrouwen geven zodat ze zelfstandig effectieve video’s kunnen maken. Dit doet ze door middel van (online) trainingen, coaching en advies op maat. Daarnaast schreef ze het boek ‘Video Smart’

Bekijk hier Pelpina haar website.

per stuk inkopen
slechts 1 factuur
300+ merken
gemakkelijk bereikbaar
7 dagen per week geopend