Workshop | Cadeau inpakken

TICA-Venlo, 18 september 10:00 -11:00|12:00 -13:00|14:00 -15:00
TICA-Aalsmeer, 25 september 10:00 -11:00|12:00 -13:00|14:00 -15:00

TICA workshop cadeau inpakken

Wat ga je leren?

Het feestseizoen staat voor de deur en dus moeten er weer veel, heel veel cadeaus worden ingepakt. Tijdens de workshop ‘Cadeau Inpakken’ leer je inpakken als een pro! De kersttrend staat dit jaar in het teken van nostalgie; we zien veel design accessoires gecombineerd met een vintage karakter. Deze trend zetten we door tijdens de workshop. Je leert namelijk om met handgemaakte decoraties, natuurlijke materialen en vouwtechnieken cadeaus extra opvallend en uitnodigend te maken. Geen last-minute stress meer, want dit ‘inpakkunstje’ leer je op een handige en snelle manier te doen. Dus, na deze workshop ben je een echte cadeau-inpak-expert!

Belangrijke informatie: De workshops worden in het Nederlands gegeven.

Marcia van Doremalen

Maak kennis met Marcia; sinds 2021 trotse eigenaresse van haar webwinkel ‘Pak je INN’. Hier vind je een enorm aanbod aan cadeaupapier, lint, stickers en alles wat je verder nodig hebt om cadeaus op een heel speciale manier in te pakken. Haar creativiteit en passie voor het creëren van unieke cadeauverpakkingen zorgden er uiteindelijk voor dat ze eind 2021 startte met het geven van ‘Inpak Workshops’ voor bedrijven en particulieren.

Het uitpakken van cadeaus moet voor de ontvanger namelijk al een feest zijn, vindt Marcia. Tijdens haar workshop bij TICA leert Marcia jou hoe je op een handige én snelle manier met verschillende vouwtechnieken en decoratie prachtige ingepakte cadeaus kunt samenstellen.  Geen last-minute stress meer, want na deze workshop ben je een cadeau-inpak-expert!  Om jou nog meer mogelijkheden te bieden, hebben we een samenwerking opgezet met een aantal exposanten die een breed scala aan producten aanbieden om cadeaus nog mooier in te pakken.