Heropening horeca 


YAY! Vanaf 5 juni mogen we weer. De horeca gaat weer volledig open en we hebben er zin in! Dit is het moment om jouw horecaonderneming de laatste touch ups te geven voor de gasten weer binnen stromen. Bij ons in de cash & carry centra shop je de mooiste items, of je nu opzoek bent naar nieuwe (buiten)meubels, servies of de mooiste (nep)planten, het is allemaal mogelijk met ons brede assortiment. Hieronder geven we jou alvast een aantal tips hoe je jouw horecaonderneming helemaal on trend kunt inrichten.

+ a little can go a long way
Om je horecaonderneming een nieuwe look en feel te geven hoef je niet altijd een heel nieuw meubilair aan te schaffen. Met een kleine aanpassing kun je al een groot verschil maken. Denk bijvoorbeeld aan een andere serviesset of verander de decoratie items op je tafels.

+ eyecatcher
Een toffe eyecatcher is altijd een goed idee. Bezoekers zullen je onthouden, maken foto’s en vertellen vrienden en familie over je bedrijf. Je eyecatcher kan zo gek zijn als je maar kan bedenken. Zo kun je gaan voor een op maat gemaakt meubel of een uitbundig kunstwerk. Een eyecatcher hoeft niet duur te zijn, zo kun je ook een muur omtoveren met een mooi behang.

+ sfeerverlichting
De verlichting in je onderneming bepaald voor een groot deel de sfeer. Over het algemeen doen warme/zachte kleuren het goed. Naast de algemene verlichting is mooie sfeerverlichting ook heel belangrijk. Dit kan zowel binnen als buiten, denk bijvoorbeeld aan een mooie lichtslinger die je terras verlicht.

+ huiselijk
Door aan je onderneming huiselijke elementen toe te voegen creëer je een plek waar mensen graag komen. Dit kan op veel verschillende manieren, bijvoorbeeld door gebruik te maken vloerkleden of een loungestoel maar ook door magazines of een spelletjeskast.

Shop nu jouw horeca musthaves in onze cash & carry’s in Venlo en Aalsmeer. Hier vind je een uitgebreide collectie (tuin) meubelen, woondecoratie en meer om jouw horecaonderneming klaar te stomen voor de heropening.

Wist je trouwens dat onze restaurants vanaf dit weekend ook weer open gaat? Je kan tijdens het inkopen weer dagelijks terecht voor een heerlijke lunch, snack of warme/koude drank.