Twee verdiepingen Gert Snel- beleving

Kom je Gert Snel’s parels ontdekken? 
De nieuwe stands van Gert Snel bij TICA in Aalsmeer bestaan uit maar liefst 350m² en zijn verdeeld over twee verdiepingen met een trap in het midden zodat je direct de totale Gert Snel beleving kunt ervaren. Het team van Gert Snel heeft hard gewerkt en de nieuwe, grotere stands zijn een wereld op zich! Met recht is het team trots op de kleurrijke stands en ontvangen veel positieve reacties.

Get inspired
Met deze vernieuwde plekken wilt Gert Snel je inspireren en verrassen. Kom de veelzijdige en uitzonderlijke items bekijken en vind de meest unieke parels voor jouw stylingproject. Op de eerste verdieping vind je grote schatten zoals de populaire ronde Bassano tafel en op de begane grond zijn enorm veel decoratieve items te vinden zoals zwart met gouden porseleinen vazen. 

 

 

 

Bezoek TICA in Aalsmeer
Bij TICA Trends & Trade in de stands is een goede doorsnede van Gert Snel’s voorraad artikelen te vinden, aangevuld met unieke producten. Bezoek TICA in Aalsmeer en kom de nieuwe stand bekijken en breng meteen een bezoekje aan de ruim 299 andere merken waar je per stuk kunt inkopen.

Ben je benieuwd naar de complete voorraad en bijzondere schatten van Gert Snel? Bezoek de showroom in Linschoten of ga naar de webshop https://b2bwebshop.gertsnel.nl/. Tot Snel!