Searoop
Biologische Zeeuwse limonadesiroop
Searoop is een biologische Zeeuwse limonadesiroop die zich onderscheidt door zijn unieke, gelaagde smaken. De negen verschillende varianten worden gemaakt met verse duinkruiden extracten en speciaal voor Searoop gekweekte biologische kruiden, gecombineerd met versgeperste, biologische appels. Hierdoor bevat de siroop minder suiker, maar wel veel smaak. De siropen worden met zorg en respect voor de natuur geproduceerd, waarbij een kleine ecologische footprint centraal staat. Op het etiket zie je zelfs de fiets die in het begin werd gebruikt om de kruiden te plukken.
Searoop is een duurzaam alternatief dat perfect past in een bewuste levensstijl. Voor horeca-ondernemers biedt het voordelen zoals minder afval, minder verpakking en meer marge. De siropen zijn niet alleen een verantwoorde dorstlesser, maar kunnen ook als alcoholvrije drank de maaltijd aanvullen of dienen als basis voor een zomerse cocktail of mocktail. Daarnaast worden de siropen ook gebruikt in gerechten, dressings en ijsbereidingen. Speciaal voor de horeca is er een menukaart met pairing-suggesties voor een alcoholvrij arrangement, zodat Searoop op elk moment van de dag kan worden genoten.
De negen bijzondere smaken zijn:
- Duindoorn/Meidoorn/Salie
- Rabarber/Zeekraal/Zeevenkel
- Rozemarijn/Citroenmelisse/Tijm
- Zwarte bes/Lavendel/Roos
- Framboos/Aardbei/Kersensteeltjes
- IceTea Citroenblad/Munt
- Vlierbloesem/Maarts viooltje/Klaproos
- Kweepeer/Rozenbottel/Wilde passiebloem
- Magnolia/Jeneverbes/Gember