TICA_Exposant_Loofys
TICA_Exposant_Loofys

Loofys

No Plastic Please!

Bij Loofys draait alles om duurzame badkamerproducten zonder plastic. Ze hebben een geweldige lijn met zes verschillende geuren: Banana, Mojito, Orange, Cranberry, Cotton en Grapefruit. In elke geur vind je een shampoo, conditioner, bodybar, bodylotion en bodyscrub. Ook scheerzepen en diverse natuurlijke scrubs zijn te vinden in hun assortiment. Voor de finishing touch hebben ze bamboe opbergers en een mondverzorgingslijn, perfect voor een complete verzorging!

De producten worden met de hand gemaakt in Europa en liefdevol verpakt door een sociale werkplaats in Friesland. Loofys draagt zo bij aan een groene maatschappij. In hun badhuis in Leeuwarden ontwikkelen ze de leukste producten. Zelfs kantoorhond Mint is dol op de heerlijke geuren die er hangen.

De super aantrekkelijke producten bewijzen dat duurzaamheid en stijl hand in hand gaan. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook vegan, dierproefvrij en vrij van schadelijke stoffen zoals SLS, waardoor ze het uitstekend doen in winkels. Of je nu een cadeauset samenstelt of jezelf verwent, bij Loofys vind je altijd iets bijzonders!

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp