TICA_Exposant_Kirsten Blom Art & Illustration2
TICA_Exposant_Kirsten Blom Art & Illustration2

Kirsten Blom Art & Illustration

Prachtige wenskaarten

Kirsten Blom is de creatieve geest achter de vrolijke en kleurrijke producten van Kirsten Blom Art & Illustration. Met veel liefde en plezier schildert zij de meest levendige illustraties, die ze vervolgens omzet in prachtige wenskaarten. Deze kaarten zijn al echte kunstwerkjes op zich! Daarnaast maakt ze fijne feel-good art prints die elk interieur een extra dosis kleur geven, en vrolijke verjaardagskalenders die elke verjaardag opfleuren.

Kirsten laat zich inspireren door de natuur, vrolijke prints en patronen, kleurrijke interieurs, culturen en de kleine geluksmomentjes in het leven. Haar kaarten en kalenders worden gedrukt op duurzaam papier, en alle art prints worden door haarzelf vervaardigd met de mooiste inkten en papiersoorten. Hierdoor zijn ze bijna niet te onderscheiden van de originele kunstwerken.

Elke illustratie is met de hand geschilderd en heeft een herkenbare stijl: kleurrijk, vrolijk en vrouwelijk. Kirstens werk brengt een glimlach op het gezicht van iedereen die haar producten gebruikt of cadeau krijgt.