TICA_Exposant_Countryfield
TICA_Exposant_Countryfield

MH Agentuur BV – Countryfield

Frisse woonaccessoires voor elke ruimte

Countryfield is al meer dan 20 jaar dé internationale groothandel voor woondecoratie en kleinmeubelen. Met passie creëert het team collecties die perfect passen bij elk seizoen. Hun doel? Steeds weer inspireren met frisse woonaccessoires die elke ruimte, binnen én buiten, tot leven brengen.

De collectie bevat onder andere kleurrijke glazen vazen en een stoere metalen lijn met structuurcoating. Van vrolijke paasfiguren tot speelse fruitvazen, alles is ontworpen om het interieur op te fleuren. Ook aan kunstbloemen en -planten is geen gebrek. Het assortiment is uitgebreid met nieuwe soorten en kleuren, ideaal voor een fris en kleurrijk voorjaar. Of je nu kiest voor een verfijnde zijden bloem of een levensechte plant, bij Countryfield vind je altijd de mooiste en meest realistische varianten.

Daarnaast biedt Countryfield solarverlichting aan, zoals tuinlampen en sfeerverlichting die overdag opladen en ’s avonds je buitenruimte sfeervol verlichten. Met hun oog voor trends en kwaliteit, tilt Countryfield elk assortiment naar een hoger niveau en verrast het klanten keer op keer met prachtige seizoensdecoraties.