TICA_Exposant_NOORDliving B.V
TICA_Exposant_NOORDliving B.V

NOORDliving B.V

Feestelijke decoratie

NOORDliving B.V. ontwikkelt al meer dan 15  jaar producten en collecties die perfect aansluiten bij de nieuwste trends in mode en interieur. Het bedrijf is gespecialiseerd in productontwikkeling, productie, distributie en marketing van lifestyleproducten.

De SS24 collectie is geïnspireerd op de Scandinavische levensstijl en brengt een warm en aards kleurenpalet voor de zomerdagen. De collectie bestaat uit producten van papier, wolvilt en klei, die allemaal passen binnen de kenmerkende Scandinavische stijl van het merk. Of je nu een feestje wilt stylen, je interieur wilt verfraaien of je outfit wilt aanvullen, de producten van NOORDliving zijn altijd van hoge kwaliteit en makkelijk in gebruik.

De ontwerpen zijn gebaseerd op Scandinavische waarden: kwaliteit, functionaliteit en eenvoud. Zo kunnen mensen zich richten op wat echt telt: het vieren van mooie momenten met vrienden en familie.

De collecties van NOORDliving zijn verkrijgbaar bij party styling winkels, lifestyle concept stores en interieurzaken. Vanuit hun hoofdkantoor in Nederland ondersteunt NOORDliving ook internationale merken met ontwerp- en productieprocessen, in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde fabrikanten.