Colourful Cultures: Download nu de trendguide!


Maak kennis met TICA’s nieuwste thema: Colourful Cultures en laat je inspireren door een mix van handgemaakte interieurproducten uit verschillende culturele ambachten van over de hele wereld. Download nu de trendguide en doe alvast inspiratie op!

Ben je nog geen TICA-member maar heb je als wederverkoper of professionele eindgebruiker wel een zakelijk inkoopdoel? Schrijf je dan nu snel in en krijg toegang tot meer dan 1 miljoen home-, gift-, garden- fashion en lifestyleproducten.

TICA’s thema Colourful Cultures

De combinatie van verschillende cultuurelementen met een moderne collectie vormt de basis voor het nieuwste TICA-thema: Colourful Cultures. Stap uit je interieur-comfortzone, breng de wereld samen onder één dak en ga voor een samenspel van ambachtelijke producten, rijke kleuren en etnische accenten.

Laat je inspireren!

De zomertrend Colourful Cultures van TICA biedt een unieke kans om jouw interieur, onderneming of assortiment te verrijken met een mix van handgemaakte, kleurrijke producten. Bekijk het ruime aanbod van TICA in één van onze cash & carry’s of 24/7 online. Laat je inspireren door de collecties van onze exposanten en maak jouw interieur, onderneming of assortiment compleet. Zien we je snel bij TICA?

per stuk inkopen
slechts 1 factuur
450+ merken
gemakkelijk bereikbaar
7 dagen per week geopend