tica Trends & trade venlo

TICA Trends & Trade - Venlo

Op zoek naar een inspirerende lifestyle groothandel in Noord-Limburg? Op de rand van de Duitse grens bieden wij in onze cash & carry van 20.000 m² groothandelaren en fabrikanten meer dan 500.000 verschillende interieur-, gift-, garden-, fashion- en lifestyleproducten aan van ruim 300 unieke merken! 

Aanmelden als klant

Gemakkelijk bereikbaar

TICA Trends & Trade Venlo is gevestigd op het Flora Trade Parc, waar nog 12 andere cash & carry's te vinden zijn. Een inkoop bezoek aan TICA Trends & Trade Venlo is daardoor mooi te combineren met 'buurman' FloraZon, voor verse snijbloemen en planten. Of met exposant Diga Colmore, die naast een mooie showroom op het park ook een stand heeft bij TICA Trends & Trade!

Onze centrale ligging zorgt voor een groot Europees bereik en hier is het aanbod van de leveranciers dan ook op afgestemd. Vergeet niet ook een bezoekje te brengen aan onze TICA Concept Store op slecht 300 meter afstand van de cash & carry in Venlo!


Contactgegevens

Openingstijden

Maandag – Dinsdag: 08:00 – 21:00 uur
Woensdag – Zaterdag: 08:00 – 17:00 uur
Zondag: 09:00 – 17:00 uur

Adresgegevens

Floralaan 31
5928 RD Venlo
Nederland

Cash & carry venlo

TICA Trends & Trade Venlo is een ruim opgezette cash & carry met een duidelijke looproute. In tegenstelling tot onze vestiging in Aalsmeer vind je hier geen aparte hallen maar zijn alle stand geplaats in één overzichtelijke ruimte. Je kunt makkelijk een dag (of twee) doen over je inkopen bij de groothandel in Venlo. Een lekkere lunch of versnapering scoor je in het gezellige restaurant op de eerste verdieping. Hier kun je in de zomer ook plaats nemen op het dakterras.

Aanmelden als klant

Download de plattegrond van TICA Trends & Trade Venlo

Overnachten in de buurt van venlo

Kom je meerdere dagen opeenvolgend inkopen doen? Woon je ver bij onze cash & carry vandaan? Of heb je simpelweg geen zin om na een lange inkoopdag terug naar huis te rijden? Boek dan een verblijf bij een van de door ons geselecteerde hotels in de buurt van Venlo. Als pashouder ontvang je een mooie korting op de kamerprijs.

Bekijk hoteldeals