tica projects

TICA Projects: hét inkoopplatform voor projectinrichters

Op de bovenverdieping van TICA’s 20.000 m cash & carry in Aalsmeer vind je TICA Projects: een verdieping vol showrooms van vooraanstaande merken met alles om jouw interieurproject of stylingklus tot een succes te maken.

Ik wil klant worden

Maak nu jouw afspraak!

Maak nu jouw afspraak voor GRATIS verkoopondersteuning met een van onze professionals. Zij helpen je graag met bijvoorbeeld een shoppinglist, stylingadvies, het verwerken van je order, het onderhouden van je bestellingen, etc. Dit kan fysiek op locatie of online, wat voor jou werkt

tica projects

Eindeloze mogelijkheden in projectinrichting

Project of stylingsklus op de planning? Bezoek de bovenverdieping bij TICA Trends & Trade in Aalsmeer en ontdek de ruime collectie maatwerk meubels, verlichting, woonaccessoires en meer van verschillende vooraanstaande merken. Onze collega’s helpen je graag bij je keuze.

De bovenverdieping biedt talloze mogelijkheden waaronder:

• Meer dan 3000 m interieuraanbod;
• Interieuroplossingen voor zowel kleine als grote (hospitality) projecten;
• Inkopen per stuk of in grote aantallen;
• Producten direct uit voorraad meenemen of bestellen;
• Je eigen meubilair ontwerpen met het ruime aanbod
maatwerk meubels waaronder: stoelen, banken, tafels, bedden en meer.

Combineer je bezoek aan de bovenverdieping met een heerlijke lunch of versnapering in ons TICAfé. En reserveer ook voldoende tijd om door de cash & carry op de begane grond te struinen voor musthaves die je bij ruim 30 merken per stuk kunt inkopen!

Aanmelden als klant

Persoonlijke hulp

Projectontwikkeling kan soms overweldigend zijn. Daarom staan er bij TICA Trends & Trade altijd een aantal toppers voor je klaar om je hiermee te helpen. Zo heb je altijd één aanspreekpunt, is er kosteloos stylingadvies mogelijk en helpen we je graag met het uitwerken van totaalconcepten in de vorm van 3D tekeningen, moodboards en  shoppinglists. We ontvangen je graag bij de receptie op de bovenverdieping.

Wat bieden wij aan op de 1e verdieping:

1-op-1 verkoophulp

Vanuit onze nieuwe receptie op de bovenverdieping geven wij graag antwoord op al jouw vragen.

Productverkoop op maat

Producten zoals stoelen, banken, tafels, vloeren en verlichting in specifieke maten, kleuren en materialen voor een naadloze aansluiting op jouw project.

Stylingsadvies op maat

Op zoek naar inspiratie op het gebied van trends of advies nodig over het combineren van stijlen, kleuren en/of materialen? Wij helpen graag met advies op maat!

3D-designs op maat

Op maat gemaakte 3D-tekeningen van jouw project of onderneming voor een duidelijk resultaat van jouw aankopen.

Bezoek ons in Aalsmeer

Heb je vragen of behoefte aan een oriënterend gesprek? Dan ben je van harte welkom bij TICA Projects! Neem gerust contact via:  +31(0) 29 745 044 of project@tica.nl