TICA Concept Store (Fashion Extras)

TICA Concept Store

TICA, Trends & Trade en Fashion Extras zijn verder gegaan onder één naam; TICA Trends & Trade. Op deze pagina lees je alles over TICA Concept Store.

TICA Trends & Trade heeft 3 verschillende cash & carry locaties, twee in Venlo en een in Aalsmeer. Op de rand van de Duitse grens op slechts 300 meter afstand van onze cash & carry in Venlo vind je TICA Concept Store (voorheen Fashion Extras). Je vindt hier volop toffe pop up concepten, unieke merken en de laatste trends. Het assortiment wisselt regelmatig en bestaat uit fashion-, cadeau- en lifestyle artikelen. De centrale ligging zorgt voor een groot Europees bereik en hier is het aanbod van de leveranciers dan ook op afgestemd.

Openingstijden
Maandag – Dinsdag: 09:00 – 21:00 uur
Woensdag – Vrijdag: 09:00– 17:00 uur
Zaterdag – Zondag: 09:00 – 17:00 uur

Adresgegevens
Floralaan 13
5928 RD Venlo
Nederland

Cash & Carry Concept Store

Het aanbod in onze Concept Store (voorheen Fashion Extras) is een perfecte aanvulling op het assortiment van onze andere vestiging in Venlo. Als je de een bezoekt mag je de ander ook zeker niet overslaan. Als je wel eens door het Atrium struint bij onze vestiging in Aalsmeer dan is onze Concept Store zeker iets voor jou! De collecties zijn vernieuwend, hip en perfect als cadeau assortiment aan te bieden in verschillende branches. Uiteraard kun je in de Concept Store net als voorheen terecht voor de nieuwste fashion musthaves maar is er ook ruimte gemaakt voor gift en lifestyle pop-up concepten, unieke merken en producten. De cash & carry van de Concept Store is wat kleiner dan onze andere 2 vestigingen maar zeker niet minder leuk. De stand zijn verdeeld in één overzichtelijke hal en het aanbod wisselt regelmatig. 

Overnachten in de buurt van Venlo?

Kom je meerdere dagen opeenvolgend inkopen doen? Woon je ver bij onze cash & carry vandaan? Of heb je simpelweg geen zin om na een lange inkoopdag terug naar huis te rijden? Boek dan een verblijf bij een van de door ons geselecteerde hotels in de buurt van Venlo. Als pashouder ontvang je een mooie korting op de kamerprijs.

 

TICA Trends & Trade overnachten