tica concept store

TICA Concept Store

Op de rand van de Duitse grens op slechts 300 meter afstand van onze cash & carry in Venlo vind je TICA Concept Store (voorheen Fashion Extras). Ontdek hier onze toffe pop-up concepten, unieke merken en de laatste trends. Het assortiment wisselt regelmatig en bestaat uit de nieuwste fashion-, cadeau- en lifestyle items. 

De centrale ligging zorgt voor een groot Europees bereik en hier is het aanbod van de leveranciers dan ook volledig op afgestemd!

Aanmelden als klant

Gemakkelijk bereikbaar

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag – Dinsdag: 09:00 – 21:00 uur
Woensdag – Vrijdag: 09:00– 17:00 uur
Zaterdag – Zondag: 09:00 – 17:00 uur

Adresgegevens

Floralaan 13
5928 RD Venlo
Nederland

tica concept store

Laat je inspireren!

Het aanbod in onze Concept Store (voorheen Fashion Extras) is een perfecte aanvulling op het assortiment van onze andere cash & carry vestiging in Venlo. Bezoek je een van deze twee locaties? sla dan vooral de andere locatie niet over!

Als je regelmatig door het Atrium struint bij onze inspirerende vestiging in Aalsmeer dan is onze Concept Store zeker iets voor jou! De collecties zijn origineel, up-to-date en perfect als cadeau assortiment aan te bieden in verschillende branches.

Wat onze Concept Store zo bijzonder maakt? Deze locatie is als een proeftuin voor nieuwe en bestaande merken met authentieke, unieke, handmade, extra functionele of juist puur decoratieve items. Bovenal vind je hier absolute musthaves! 

In onze Concept Store vind je naast bekende ook kleinere merken, de echte hidden gems dus! Ook wisselt onze collectie regelmatig. Zo blijven wij jou verrassen!

Uiteraard kun je in de Concept Store nog steeds terecht voor de nieuwste fashion musthaves, maar daarnaast is er ook ruimte gemaakt voor gift en lifestyle pop-up concepten, unieke merken en items. 

De Concept Store is het kleine zusje van onze andere 2 vestigingen in Venlo en Aalsmeer, maar zeker niet minder leuk!

Aanmelden als klant

Overnachten in de buurt van Venlo

Kom je meerdere dagen opeenvolgend inkopen doen? Woon je ver bij onze cash & carry vandaan? Of heb je simpelweg geen zin om na een lange inkoopdag terug naar huis te rijden? Boek dan een verblijf bij een van de door ons geselecteerde hotels in de buurt van Venlo. Als pashouder ontvang je een mooie korting op de kamerprijs.

Bekijk hoteldeals