tica aalsmeer

TICA Trends & Trade - Aalsmeer

Op zoek naar een inspirerende lifestyle groothandel in Aalsmeer? Onder de rook van Amsterdam Airport Schiphol, bieden wij in onze cash & carry van ruim 20.000 m² groothandelaren en fabrikanten ruim 500.000 verschillende interieur-, gift-, garden-, fashion- en lifestyleproducten aan van meer dan 300 unieke merken!

Aanmelden als klant

Gemakkelijk bereikbaar

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 07:00 – 21:00
Dinsdag Vrijdag: 08:30 – 17:00
Zaterdag – Zondag: 10:00 – 17:00

Adresgegevens

Randweg 155
1422 ND Uithoorn
Nederland

tica aalsmeer

Cash & carry Aalsmeer

Wist je dat TICA Trends & Trade Aalsmeer van oudsher een kassencomplex is? Het pand in Aalsmeer bestaat daardoor uit vier grote hallen én een bovenverdieping waar je terecht kunt voor oneindig veel inspiratie. Hierdoor kun je gemakkelijk een dag (of twee) doen over je inkopen bij de groothandel in Aalsmeer! 

Even ontspannen tussen het shoppen door? Een heerlijke lunch of Cappuccino scoor je in het gezellige TICAfé op de eerste verdieping terwijl je geniet van het uitzicht op het epicentrum van onze cash & carry: het Atrium.

Wist je trouwens dat je items per stuk kunt inkopen én dat je geen rekening hoeft te houden met een minimale besteding? Cherry picking dus om jouw collectie of project compleet te maken!

Aanmelden als klant

Download de plattegrond van TICA Trends & Trade Aalsmeer

Overnachten in de buurt van Aalsmeer

Kom je meerdere dagen opeenvolgend inkopen doen? Woon je ver bij onze cash & carry vandaan? Of heb je simpelweg geen zin om na een lange inkoopdag terug naar huis te rijden? Geen enkel probleem! Boek dan een verblijf bij een van de door ons geselecteerde, comfortabele hotels in de buurt van Aalsmeer. Als pashouder ontvang je een mooie korting op de kamerprijs!

Bekijk hoteldeals