TICA Trends & Trade Aalsmeer

TICA, Trends & Trade en Fashion Extras zijn verder gegaan onder één naam; TICA Trends & Trade. Op deze pagina lees je alles over TICA Trends & Trade Aalsmeer.

Op zoek naar een groothandel in Aalsmeer? Onder de rook van Amsterdam Airport Schiphol, bieden wij in de cash & carry van ruim 20.000 m² met bijna 250 verschillende merken, groothandelaren en fabrikanten ruim 500.000 verschillende interieur-, gift-, fashion- en lifestyleartikelen aan.

Openingstijden
Maandag: 07:00 – 21:00
Dinsdag Vrijdag: 08:30 – 17:00
Zaterdag – Zondag: 10:00 – 17:00

Adresgegevens
Randweg 155
1422 ND Uithoorn
Nederland

 

Cash & Carry Aalsmeer

TICA Trends & Trade Aalsmeer is van oudsher een kassencomplex. Het pand in Aalsmeer bestaat uit vier ‘hallen’ én een bovenverdieping waar je terecht kunt voor inspiratie. Je kunt makkelijk een dag (of twee) doen over je inkopen bij de groothandel in Aalsmeer. Een lekkere lunch of versnapering scoor je in het gezellige TICAfé op de eerste verdieping terwijl je geniet van het uitzicht op het epicentrum van de cash & carry: het ‘Atrium’. Voordat je aan het eind van de dag naar de kassa gaat, moet je beslist even door het Atrium in de blauwe hal lopen – maar pas op, je wordt gegarandeerd verleid door must-haves die niet op je inkooplijst stonden!

 

Overnachten in de buurt van Aalsmeer?

Kom je meerdere dagen opeenvolgend inkopen doen? Woon je ver bij onze cash & carry vandaan? Of heb je simpelweg geen zin om na een lange inkoopdag terug naar huis te rijden? Boek dan een verblijf bij een van de door ons geselecteerde hotels in de buurt van Aalsmeer. Als pashouder ontvang je een mooie korting op de kamerprijs.

 

TICA Trends & Trade overnachten