vacature tica trends & trade

Vacature: Coördinator Projecten Aalsmeer (36-40 uur per week)

Jordan Belfort, de #1 sales trainer zou eigenlijk een dagje met jou moeten meelopen. Het woord ‘commercieel’ krijgt namelijk bij jou een hele andere betekenis… Jij bent mee van de inhoud, finesse en zet altijd de klant in het middelpunt. Cijfers zijn enkel een bewijs dat jouw ideeën de juiste strategische doorvertaling zijn van de behoeftes van de klant.

Door jouw brede kennis op het gebied van interieur, heb jij het vermogen ontwikkeld om een verkoopstrategieën levendig uit te rollen. Jij begrijpt wat er nodig is om het beste resultaat, kwalitatief en kwantitatief, te behalen.

Jouw tomeloze energie zorgt ervoor dat je een prettig gezelschap bent voor collega’s, pashouders of exposanten: ze weten je te vinden voor goed advies.

TICA Trends & Trade

Bij TICA bieden 300 verschillende exposanten 7 dagen per week op 20.000 m² een compleet aanbod aan home, gift, garden & fashion producten aan. Wij zijn het meest toonaangevende b2b lifestyle inkoopplatform van de Benelux.

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor het verkopen van projecten binnen de concepten van PW Markets;
  • Je beheert de showroomconcepten, klantervaring en orderverwerking;
  • Je bent verantwoordelijk voor het aansturen en coachen van het verkoopteam;
  • Je werkt nauw samen met de Marketing Manager en Styling & Content medewerker om de verkoopstrategie te bepalen;
  • Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopdoelstellingen en het analyseren van de verkoopdata;

Wat verwachten wij van jou?

  • Je herkent je in onze waarden; verbindend, ondernemend, inlevend en enthousiast;
  • Je zorgt voor een nette en schone werkomgeving.

Wat bieden wij je?

Naast een enorm dynamische functie met leuke collega’s bieden wij een salaris (op basis van jouw ervaring & kennis) op basis van 40 uur € 2.350 – € 2.750. Daarnaast ontvang je goede secundaire arbeidsvoorwaarden en flexibiliteit wanneer je werkt (in het weekend behoort ook tot de opties). Investeren wij in jou middels ons enorme online aanbod van trainingen in onze PW Academy waar je onbeperkt gebruik van kunt maken. Uiteraard ben je ook vrij om te komen shoppen in één van de vestigingen.

Word jij onze nieuwe collega?

Komt er tijdens het lezen van deze vacature een hele grote lach op jouw gezicht? Dan maken we graag kennis met jou! Stuur jouw motivatie en CV ter attentie van Rogier Uivel naar HRM@pwcentral.nl of bel Rogier direct via 06-623 566 307.