tica vestigingen

Vestigingen

Met één klantenkaart toegang tot al onze TICA Trends & Trade vestigingen én onze online shop. wel zo gemakkelijk!

Ben je een pashouder? Dan kun je inkopen bij de drie vestigingen van TICA Trends & Trade. Bezoek onze cash & carry in Aalsmeer of de twee cash & carry centra in Venlo op slechts 300 meter bij elkaar vandaan! Voor onze Nederlandse pashouders is het daarnaast ook mogelijk om 24/7 online inkopen te doen via tica.nl.

Nog geen klant? Meld je dan nu aan als klant en krijg toegang tot 300+ merken met de allernieuwste home-, gift-, garden- fashion en lifestyle items!

Aanmelden als klant

Aalsmeer

TICA Trends & Trade Aalsmeer ligt op een steenworp afstand van Amsterdam Airport Schiphol. Hier vind je ruim 300 verschillende merken, groothandels en fabrikanten die een ruime collectie interieur-, mode-, garden-, gift- en lifestyleproducten presenteren verspreid over de ruime cash & carry.

Venlo

TICA Trends & Trade Venlo is gevestigd op een steenworp afstand van de Duitse grens. Deze centrale ligging zorgt voor een groot Europees bereik en hier is het aanbod van de leveranciers dan ook op afgestemd. Het enorme aanbod is aangepast op de detaillist en professionals in de home,- gift- en garden branche.

Concept Store

Op de rand van de Duitse grens op slechts 300 meter afstand van onze cash & carry in Venlo vind je TICA Concept Store (voorheen Fashion Extras). Ontdek hier onze toffe pop-up concepten, unieke merken en de laatste trends. Het assortiment wisselt regelmatig en bestaat uit de nieuwste fashion-, cadeau- en lifestyle items. 

Shop online

Liever online bestellen? TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA merken online. Bekijk hier hoe je online kunt bestellen.