Vestigingen

Met één klantenkaart toegang tot 3 verschillende vestigingen van TICA Trends & Trade in Aalsmeer en Venlo én TICA.nl.

Ben je een pashouder? Dan kun je inkopen bij de 3 vestigingen van TICA Trends & Trade. Bezoek onze cash & carry in Aalsmeer of de twee cash & carry centra in Venlo op slechts 300 meter bij elkaar vandaan. Voor onze Nederlandse pashouders is het ook mogelijk om online inkopen te doen via TICA.nl.

Nog geen klant? Meld je dan aan als klant en doe jouw inkopen binnenkort ook bij TICA Trends & Trade.

 

Aalsmeer

TICA Trends & Trade Aalsmeer ligt op een steenworp afstand van Amsterdam Airport Schiphol. Hier vind je honderden verschillende merken, groothandels en fabrikanten die een ruime collectie interieur-, mode-, gift en lifestyleproducten presenteren verspreid over een ruime cash & carry.

Contactgegevens
Randweg 155
1422 ND, Uithoorn
Nederland
+31 20 645 27 11
info@tica.nl

Venlo

TICA Trends & Trade Venlo is gevestigd dicht bij de Duitse grens. Deze centrale ligging zorgt voor een groot Europees bereik en hier is het aanbod van de leveranciers dan ook op afgestemd. Het enorme aanbod is afgestemd op de detaillist en professional in de home,- gift- en gardenbranche.

Contactgegevens
Floralaan 31
5928 RD, Venlo
Nederland
+31 77-321 90 30
info@tica.nl

Concept Store

Op slechts 300 meter afstand van onze cash & carry in Venlo vind je TICA Concept Store. Je vindt hier volop toffe pop up concepten, unieke merken en de laatste trends. Het assortiment wisselt regelmatig en bestaat uit fashion-, cadeau- en lifestyle artikelen. 

Contactgegevens
Floralaan 13
5921 RD, Venlo
Nederland
+31 (0)77- 396 74 62
info@tica.nl

TICA.nl

Online bieden wij 24/7 inspiratie en de mogelijkheid tot inkopen vanuit iedere locatie. Je kunt de artikelen gemakkelijk thuis laten bezorgen in heel Nederland. Op dit moment is slechts een deel van de exposanten online in te kopen maar het aanbod groeit dagelijks.