vacature tica trends & trade

Vacature: Visual Merchandiser

TICA Trends & Trade en House of Brands

House of Brands is onderdeel van TICA Trends & Trade op de locaties Aalsmeer en Venlo. Zij vormen samen het meest toonaangevende lifestyle inkoopplatform voor Europa door vraag en aanbod op een inspirerende manier met elkaar te verbinden. House of Brands onderhoudt en activeert de merken die zich bevinden op de cash & carry’s. Het team verzorgt samen een twintigtal merken. De werkzaamheden variëren van enkel dagelijks rechttrekken en aanvullen tot het bedenken van een totaal concept en het uitvoeren daarvan. Het team is daarom van alle markten thuis. Onze Visual Merchandisers begrijpen de behoeften van de klant op het gebied van product presentatie en zorgen voor de beste uitstraling van de shop in shop. Het ultieme doel is door juiste presentaties meer kopende klanten te activeren.

Wat ga je doen en verwachten wij van jou?

Wij zoeken een Visual Merchandiser die kan zorgen voor een optimaal functionerend merk in de dynamische omgeving van de cash & carry. De uitdaging zit in het creëren van balans tussen een optimaal gestyled merk en het maximaliseren van de verkopen. Je bent op de hoogte van de trends in de lifestyle branche en weet deze te vertalen in mooie attractieve presentaties, daarnaast heb je veel contact met de merken waarvoor jij mag zorgen op de cash & carry.

Elke ochtend begint samen met het team op locatie tijdens de dag start. Daarna volgt een ronde door de winkel om te zorgen dat alles er tiptop uitziet. Samen met je leidinggevende bepaal je de prioriteiten voor de dag, welke merken zijn er toe aan een opfrisbeurt en welke hoeven alleen aangevuld te worden? Op basis van de visual merchandising guidelines zorg je ervoor dat de verschillende merken er na aanvulling optimaal gepresenteerd bij staan.

Ben jij die Visual Merchandiser die naast styling & concept beleving niet wegloopt voor uitpakwerkzaamheden en andere ondersteunende taken die nodig zijn om de winkel strak en netjes te krijgen? Word jij gelukkig van blije klanten en wil je in een leuk team werken bij een dynamische organisatie waar eigen inbreng gewaardeerd wordt?

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij enthousiast over deze vacature? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar hrm@pwcentral.nl. Heb je nog vragen? Bel dan met de afdeling HRM via 030 – 273 94 19.