TICA Trends & Trade - Exposant - Eichholz1

The complete luxury lifestyle of Eichholtz


Een high-end merk dat inspeelt op de laatste trends; dan ben je bij Eichholtz aan het juiste adres! Interieurdesign van de beste kwaliteit én een uitmuntende service behoren al jaren lang tot de kern van Eichholtz. Ben je opzoek naar luxe designmeubilair? Bezoek dan zeker de shop-in-shops van Eichholtz bij TICA Aalsmeer én TICA Venlo. Daar vind je een uitgebreid assortiment aan prachtige meubelstukken, die jouw interieurcollectie naar een hoger niveau tillen.

Verkrijgbaar in 100 landen 

De ondernemersgeest van oprichter Theo Eichholtz – geïnspireerd door zijn reizen over de hele wereld – heeft een bedrijf gecreëerd dat interieurdesign van de beste kwaliteit biedt. Mét uitmuntende service! Al jarenlang is dit de kern achter Eichholtz. Het merk is uitgegroeid tot een van ’s werelds meest gerenommeerde merken en is momenteel te koop in meer dan 100 landen.

Collectie

De collectie van dit high-end merk bestaat voornamelijk uit luxe designmeubilair, prachtige verlichting en stijlvolle woonaccessoires. Twee keer per jaar lanceert Eichholtz een nieuwe collectie, waarbij ze altijd inspelen op de laatste trends. In de huidige collectie is er vooral veel ruimte voor glamour. Silhouetten zijn voluptueus en ronde vormen worden afgewisseld met meer linaire lijnen. De kleuren zijn rijker en gedurfd. Interessant om te weten; veel meubelen van Eichholtz, zoals stoelen, banken en fauteuils zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren stoffen. In de shop-in-shops bij TICA zie je vaak één exemplaar staan maar vraag een van de aanwezige Eichholtz medewerkers vooral naar de mogelijkheden. Het kan zijn dat die bouclé rouge kleurige stoel namelijk ook nog in het rose beschikbaar is! De huidige collectie kun je zien via hun website. Mocht je nog meer inspiratie op willen doen bekijk dan het 30 years magazine.

Locatie 

Bij TICA Aalsmeer staat Eichholtz in de blauwe hal én op de bovenverdieping bij TICA Projects. In TICA Venlo vind je de stand van deze exposant direct bij binnenkomst aan je rechterhand. Om de zoektocht makkelijker te maken kun je bij de recepties van beide vestigingen een plattegrond opvragen.

Afspraak maken 

Bij de vestiging in Aalsmeer is er vijf dagen per week iemand van Eichholtz aanwezig. Wil je van te voren een afspraak maken? Dat kan via 06-25428902. In Venlo is er zes dagen per week is er iemand van Eichholtz aanwezig bij de stand. Langslopen kan altijd maar wil je er zeker van zijn dat iemand jou kan helpen, neem dan voorafgaand contact op via: 06-21482062.

per stuk inkopen
slechts 1 factuur
300+ merken
gemakkelijk bereikbaar
7 dagen per week geopend