TICA Trends & Trade - Pasen - Paasontbijt nieuwsbericht 1

Geniet van een gratis paasontbijt bij TICA 


Trap het paasweekend op een feestelijke manier af en geniet van een uitgebreid paasontbijt bij TICA Aalsmeer of TICA Venlo.

Vrolijk Pasen!

Op vrijdag 7 april staat een heerlijk én gratis paasontbijt klaar voor onze TICA-members, exposanten en collega’s. Kies uit heerlijke broodjes, gekoote eitjes, verse sappen en zoetigheden. Heb je specifieke dieetwensen of allergieën? Maak dat dan kenbaar aan onze collega’s bij het buffet. Er wordt uiteraard ook rekening gehouden met vegetarische en veganistische lekkernijen. 

Goed om te weten!

Tussen 08.30 en 10.00 uur is het paasontbijt opgedekt in het vernieuwde restaurant van TICA Aalsmeer. Ook het restaurant van TICA Venlo is onlangs vernieuwd en hier kun je tussen 08.00 en 10.00 langskomen voor het buffet. Uiteraard ben je de rest van de dag ook van harte welkom voor een heerlijke lunch of kop koffie.

Belangrijke informatie

Tijdens 1e Paasdag zijn de TICA-vestigingen niet open, op 2e paasdag wel. Bekijk hier de aangepaste openingstijden voor deze dag.

per stuk inkopen
slechts 1 factuur
300+ merken
gemakkelijk bereikbaar
7 dagen per week geopend