TICA Concept Store - TICA Trends & Trade

Check it out | Compleet vernieuwd aanbod bij TICA Concept Store

Het aanbod bij TICA Concept Store is compleet vernieuwd! Het assortiment is uitgebreid met toffe nieuwe merken en meer gift en lifestyle items. Kom je snel een kijkje nemen?  

TICA Concept Store - TICA Trends & Trade

Volop unieke merken ontdekken 

TICA Concept Store was voorheen vooral gericht op het aanbieden van Fashion must-haves en bedient nu een veel bredere doelgroep. Er zijn toffe lifestyle exposanten bijgekomen waarvan een aantal ook bij de andere vestigingen in Venlo en Aalsmeer te vinden zijn. De collecties zijn vernieuwend, hip en perfect als cadeauassortiment aan te bieden in verschillende branches. Uiteraard kun je nog steeds terecht voor de nieuwste mode musthaves maar is er ook ruimte gemaakt voor pop-up concepten, unieke merken en producten.  

TICA Concept Store - TICA Trends & Trade

TICA Concept Store  

Als je graag door het Atrium struint bij TICA Trends & Trade Aalsmeer adviseren we je zeker een bezoekje te brengen aan TICA Concept Store Venlo. Op slecht 300 meter afstand van TICA Trends & Trade Venlo vind je het atrium van Venlo; onze conceptstore. Je vindt hier volop toffe pop up concepten, unieke merken en de laatste trends. Er zullen de komende tijd alleen nog maar nieuwe merken bijkomen dus breng regelmatig een bezoekje. Hierbij alvast een sneak peak van onze nieuwste parels.  

TICA Concept Store - TICA Trends & Trade