Het toelatingsbeleid bij TICA Trends & Trade 

Iedereen op zijn manier onderscheidend

Onze drijfveer is om jou als professional een zeer uitgebreid lifestyleaanbod te bieden, zodat jij op jouw manier onderscheidend kan zijn. Daarom heb je de mogelijkheid om met één klantenpas in te kopen bij maar liefst drie verschillende vestigingen; TICA Trends & Trade Aalsmeer, TICA Trends & Trade Venlo en TICA Concept Store.

Voor het toekennen van een klantenpas wordt elke aanvraag nauwkeurig gescreend zodat alleen professionals met een zakelijk inkoopdoel én een relatie met de lifestylebranche gebruikmaken van ons inkoopplatform. Dit kunnen zowel professionele wederverkopers als eindgebruikers uit verschillende branches zijn.

Uitdagingen in een complexe markt

Om een rendabele onderneming te runnen moet je onderscheidend zijn. Ondernemers gaan daarom steeds vaker op zoek naar aanverwante artikelen om met het eigen assortiment of stylingproject te mixen. De branchevervaging van de markt wordt daarmee steeds complexer. Wij bieden je daarom een dusdanig groot en divers aanbod zodat jij jouw collectie of interieurproject moeiteloos compleet kunt maken.

Mijn buurman bij TICA Trends & Trade?!

Met een markt die moeilijk te definiëren is, is ook het vooraf screenen van klantenaanvragen soms uitdagend. Wij hanteren daarom een hygiëne- en een branchecode. Dat houdt in dat alleen ondernemingen met zakelijke doeleinden toegang krijgen. Daarnaast worden aankopen gemonitord in context met het inkoopdoel en de aard van de onderneming. Aankopen voor een stylingproject zien er vanzelfsprekend anders uit dan de aankopen voor een geschenkencollectie of bloemenwinkel.

Wij begrijpen dat de gevolgen van de branchevervanging voor ondernemers uitdagingen met zich meebrengen. Hoe onderscheidt bijvoorbeeld de lokale geschenkenwinkel zich van het aanbod cadeautjes dat je bij een tankstation vindt? Of hoe richt ik mijn interieurproject zodanig in dat een winstgevend geheel wordt?

Hierin denken we graag met je mee! Heb je behoefte aan advies voor jouw onderneming? Neem gerust contact met ons op.

Kosten klantenpassen

LET OP: In het kader van ons toelatingsbeleid zijn vanaf 2021 de kosten voor onze klantenpassen verandert. Een jaarpas één kalenderjaar geldig en kost €49,50 per onderneming, de jaarpas geeft toegang aan maximaal twee gemachtigde personen.  Klik hier om meer te lezen over de kosten van de klantenpas. 

Heb je vragen over het toelatingsbeleid of de verandering van de kosten voor een klantenpas? Neem dan contact op via newcustomer@ticatrendstrade.nl