December cadeautips


Op zoek naar prachtige decembercadeaus om jouw cadeaucollectie compleet te maken? Ons inspiratieteam heeft voor jou de perfecte selectie cadeautips samengesteld om ieder hart sneller te laten kloppen.

Of je nou op zoek bent naar geschikte cadeau artikelen voor mannen of vrouwen, jong of oud, persoonlijk of juist algemeen, ons inspiratieteam heeft overal aan gedacht! Breid je cadeaucollectie verder uit en bied jouw klanten het perfecte cadeau voor hun familie, vrienden of collega’s.

Bekijk de cadeauselectie hieronder en ontdek het beste dat TICA Trends & Trade te bieden heeft op het gebied van Gift collecties. Je shopt deze toffe cadeaus nu in de cash & carry centra of via onze online shop!

Cadeautips

Koken & Tafelen

Een prachtig nieuw servies, een inspirerend kookboek of de nieuwste tools voor in de keuken zijn perfecte cadeaus om jouw kerstdiner speciaal te maken.

Cadeautips

Bad & geur

Gun jouw klanten een verwenmomentje met heerlijk ruikende bad- & geurproducten. Ook leuk om te combineren in een cadeau- of kerstpakket.

Cadeautips

Fashion

Trendy fashionitems zijn een absolute musthave voor onder de boom! Shop een uitgebreid fashionaanbod bij Fashion Extras in Venlo. Hier ben jij als pashouder  van TICA/ Trends & Trade van harte welkom met dezelfde inkooppas.

Cadeautips

Boeken

Een goed boek is niet alleen een leuk cadeau voor de boekenwurmen onder ons maar ook uiterst geschikt voor de interieurfreaks. Boeken worden namelijk steeds vaker gebruikt om het interieur mee aan te kleden.

Cadeautips

Food

Maak jouw kerstpakketten of relatiegeschenken compleet met heerlijke delicatessen. Combineer bijvoorbeeld een snijplank met een heerlijke olijfolie of voeg chocolade toe aan een verwenpakket voor vrouwen. De opties zijn eindeloos!

Unieke kerstdecoratie

Je ziet steeds vaker unieke, gekleurde figuren in de kerstboom hangen. Deze figuren zijn ook uiterst geschikt om cadeau te doen! Ga jij voor food look-a-likes die je laten watertanden, een kleurrijke regenboog of toch liever een stoere tijger?

Verpakkingsmateriaal

Je maakt je cadeaucollectie pas echt compleet met prachtig verpakkingsmateriaal. Mooi cadeaupapier, linten en strikken maken van jouw cadeaus ware geschenken die ook nog eens erg leuk staan onder de kerstboom.