De specialist in kunstbloemen; Colours & Green  


De schoonheid van de natuur maar dan een die heel lang goed blijft!

Shop nu de nieuwste collecties kunstbloemen en planten bij kunstbloemen specialist Colours & Green. Deze exposant is dé specialist in het ontwikkelen en importeren van hoogwaardige zijden bloemen en planten die niet van echt te onderscheiden zijn. De prachtige collecties geven kleur en persoonlijkheid aan jouw interieur. De schoonheid van het beste dat de natuur te bieden heeft maar dan zonder het onderhoud!  

Kleurrijke collecties voor iedere woonstijl
De zijden bloemen en planten van Colours & Green zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren, vormen en details en zijn gemaakt van de mooiste materialen. Hierdoor zit er altijd wel iets bij dat past bij jouw project of woonstijl. De producten van deze exposant zijn perfect als aankleding van jouw winkel, restaurant of onderneming.  

Inspiratie bij Colours & Green
Bezoek de stand van Colours & Green bij TICA Trends & Trade in Venlo of Aalsmeer en voeg kleur toe aan jouw aankleding of collectie!

Atrium bij TICA Trends & Trade Aalsmeer

Kijk tijdens je volgende bezoek aan de cash & carry van TICA Trends & Trade Aalsmeer ook eens omhoog, het plafond van het Atrium heeft een prachtige make over gehad met de kunstplanten van Colours & Green!