Dé zomertrend van 2020 |  NEW WAVE

Ook voor deze zomer biedt TICA Trends & Trade dé trend op het gebied van interieur en lifestyle.

De zomertrend ‘New Wave’ laat je even ontsnappen uit de hectiek van alledag.  In een tijd waarin digitale ontwikkelingen snel gaan is er steeds meer behoefte aan speelse en natuurlijke elementen in het interieur. De trend NEW WAVE sluit hier perfect bij aan. De vintage / houten elementen geven deze trend een nostalgische touch, de speelse kleuren zorgen voor ontspanning.

Vorm & Materiaal

Essentieel bij de trend New Wave is de balans vinden tussen new & vintage. Kies bijvoorbeeld items van hout, riet, rotan en leer. Combineer dit met gekleurd glaswerk om deze trend perfect neer te zetten. Textiel zoals kussens, vloerkleden en plaids mogen bedrukt zijn met verschillende patronen. Gebruik bij deze trend voornamelijk ronde vormen. Deze zomer staat in het teken van out of the box denken!  Haal bij wijze van spreken je surfplank tevoorschijn en verwerk hem in het interieur als echte eyecatcher.

Kleurbeeld

De kleur ‘cassis’ als basis in combinatie met een mix van helder neongroen valt meteen op in deze trend. Deze kleurencombinatie geeft een verrassend fris effect! De combinatie van deze kleuren met natuurlijke tinten brengt rust en een beachy vibe in jouw interieur en/of winkel.

Wil je een extra boost geven aan jouw interieur of winkelpresentatie? Voeg okergeel toe aan het kleurenpalet van New Wave. Een onverwachte maar toffe combinatie met de andere stijlkleuren!

Be inspired!

Je winkel / etalage of presentatie volgens de laatste trend inrichten? Zien we je binnenkort bij TICA Trends & Trade? Shop deze items bij tientallen leveranciers. Zorg ervoor dat jouw onderneming summer’20-proof is!

Zomertrend 2020 TICA Aalsmeer
Zomertrend 2020 TICA Aalsmeer
TICA New Waves