Let it ‘WOW’

Fluweel, satijn, intense kleuren, een gouden randje geven deze trend een glamoureuze uitstraling. Tafelen is feesten met deze items… let it ‘WOW’

Zo koud als december kan zijn, zoveel warmte brengen de Kerstdagen in huis. Wij hebben dit jaar voor kleuren gekozen die dit gevoel van samenzijn, gezelligheid, en liefde perfect weerspiegelen. De warme intense kleuren vormen de basis van let it ‘WOW, en met luxe details als goud, satijn en glas maak je de kerst-sfeer in je onderneming in huis helemaal af! Kijk gauw mee naar dé kersttrends van 2019.

Wanneer je kiest voor een intense opvallende kleuren in de basis van je Kerstinterieur, is het fijn om te combineren met neutrale tinten. Glas leent zich daar perfect voor: je ziet een waas van al je gekozen kleuren terugkomen in de kandelaars en vazen, zodat een harmonieus geheel ontstaat. Met een krans van bessentakken maak je het winterse gevoel compleet.

It’s all in the details… wij maken de intense basis af met verschillende goudkleurige en natuurlijke details. Maar een hele mooie én makkelijke manier om je eettafel kerst-klaar te maken is met het juiste serviesgoed.  

We zeiden het al: sfeer zit vaak in de details. En daar zijn mooie glazen een mooi voorbeeld van. De subtiele kristal-look zorgt voor een luxe uitstraling.  prachtig in combinatie met rood! Of je nu kiest voor rode wijn, een rood tafelkleed of rode besjes.

Let it ‘WOW’ at TICA Trends & Trade. Bekijk de sfeerbeelden van deze stijlvolle kersttrend en laat je bij je volgende bezoek inspireren door de inspiratiepunten op verschillende locaties in onze cash & carry centra.