Dé zomertrend 2019: colourbomb!

Het belooft een kleurrijke zomer te worden! Een zomer met zinderende fantasieën, kleuren en grafische prints. TICA Trends & Trade presenteert dé zomertrend voor 2019: colourbomb! Levendige kleuren zorgen voor een sprekende collectie en nog belangrijker; voor vrolijke klanten!

Pittige kleuren

Leef je uit! Combinaties mogen spannend, speels en natuurlijk kleurrijk. We zien veel geometrische vormen en patronen in het interieur, waarbij als tegenhanger ronde vormen onmisbaar zijn. Deze zomer is een pittig kleurenpalet daarbij essentieel! Mix en match naar hartenlust felle kleuren in scherpe contrasten met elkaar. We mixen ook (nog steeds) volop stijlen en culturen, wat zorgt voor een speels winkelbeeld.

Materialen en functies

Omdat de hedendaagse techniek ervoor zorgt dat we met zijn allen bijna continue achterlopen, zijn termen als multifunctioneel en modulair van kracht voor elk denkbaar vakgebied. Dus ook voor home-, gift- en garden! Denk aan multifunctioneel ingerichte woonruimtes, kantoren en tuinen en modulaire meubelstukken, verlichting en meer. Hierbij zijn vele materiaalcombinaties denkbaar, waarbij ruw textiel, marmer en velvet nog steeds niet mogen ontbreken.

Let’s go outside

Gedurende (het voorjaar en) de zomer is een outdoor-collectie onmisbaar in uw assortiment. In tuinen-land is eenzelfde trend gaande als voor het interieur; ook in de tuin is een kleurenbom ontploft. Een tropisch aanzicht met vrolijke lampionnen en kleurrijke potten sieren de bloeiende beplanting. Ook in de tuin vinden we volop geometrische en bijna futuristische vormen. Noodzakelijk voor een trending collectie voor zowel in- als outdoor: grote tropische planten!

een kijkje achter de schermen

Het zomer-inkoopseizoen is alweer van start gegaan! Bij TICA Trends & Trade is nu al volop aanbod van toffe, kleurrijke en vrolijke zomer items te vinden bij tientallen leveranciers. Vanaf eind maart presenteert TICA Trends & Trade dé zomertrend van dit jaar: colourbomb!

colourbomb, kleurrijke items Trends & Trade
colourbomb, kleurrijke items Trends & Trade
groothandel tuinmeubels