Er wordt hard gewerkt in Ede!

Ondertussen is de verbouwing van onze nieuwe TICA-vestiging in Ede in volle gang! De eerste stands zijn gebouwd, kwasten met TICA-kleuren worden uit de kast getrokken en de gloednieuwe ontvangstbalie krijgt al vorm. Wij kunnen niet wachten om open te gaan en samen met onze exposanten bij TICA Ede een mooie start te maken!

Soft opening

De ‘soft opening’ zal plaatsvinden op donderdag 1 augustus. Dat wil zeggen dat iedereen met een TICA-Wildcard vanaf dat moment kan inkopen bij TICA Ede. De meeste Wildcard-inschrijvingen zijn van bezoekers van de bloemenveiling of inkopers bij het Groothandelscentrum. We verwachten dat we een paar dagen later de laatste kinderziektes eruit hebben gehaald. Daarna nodigen we direct onze huidige TICA-members uit. Daarnaast starten we ook met een ‘Nu geopend’ campagne waarmee we nog meer nieuwe TICA-members gaan activeren.

Wat betekent dit voor mij?

Ben je exposant bij TICA Ede? Je hebt een mail gehad van de salesafdeling met alle benodigde informatie om jouw stand op te bouwen. Als je hier nog vragen over hebt kun je het beste contact opnemen met jouw contactpersoon bij Sales. Heb je interesse om je ook aan te sluiten als exposant bij TICA Ede? Neem contact op met sales@tica.nl en we hopen je snel te mogen verwelkomen.

Spread the word!

Wij kunnen ons voorstellen dat je een kijkje wil nemen bij TICA Ede. Je bent van harte welkom om te komen kijken. Meld je aan bij Natascha van Zoeren (bedrijfsleider) of loop even binnen. Ga je verkopen bij TICA Ede en wil je jouw eigen klantenkring buiten TICA kennis laten maken met onze nieuwe vestiging? Dat is mogelijk! Zij kunnen een gratis Wildcard aanvragen voor TICA Ede. Je kunt ook dit bericht op LinkedIn als communicatie naar jouw klanten toe gebruiken.