TICA opent buitenlandse vestiging in Brussel 

Beste exposanten,

Wederom kunnen we goed nieuws met jullie delen; TICA opent een buitenlandse vestiging in Brussel.

Overname Brussels International Cash & Carry Center

Slechts enkele weken na de aankondiging van de nieuwe vestiging in Ede kunnen we vandaag bekend maken dat de volledige overname van het Brussels International Cash & Carry Center (BICCC) is voltooid. Onze focus ligt op dienstverlening, inspiratie en onderscheidend aanbod en deze overname stelt ons in staat om als inkooppartner onze TICA-members én exposanten nog beter van dienst te zijn. Daarnaast wordt deze TICA-vestiging, dankzij de strategische ligging in Brussel én centraal punt binnen Europa, gezien als de springplank voor verdere internationale groei.

TICA in Brussel

Het BICCC is gevestigd op de C-verdieping in het Trademart gebouw. Dit inkoopcentrum van 200.000m² ligt aan de voet van het Atomium en brengt meer dan 1.500 merken onder één dak samen. Het BICCC – dat dus door TICA is overgenomen – werd geopend in 2021 en heeft een oppervlakte van ruim 10.000m² met home, gift, garden en fashion items.

Planning

Nu de overname is afgerond neemt TICA per direct alle operationele zaken over. De aankomende periode zal er intensief worden samengewerkt met het huidige managementteam van het Brussel International Trade Mart om een naadloze overgang te garanderen voor alle belanghebbenden. Hierover worden alle betrokkenen tijdig geïnformeerd.

We houden jullie uiteraard op de hoogte en voor vragen kan er gemaild worden naar: sales@tica.nl.

Met vriendelijke groet,

Wouter Boon
Commercieel Directeur TICA