Livegang nieuw CRM

Op dinsdag 25 juni lanceert TICA een nieuw Customer Relations Managementsysteem. Een gloednieuw en op maat gemaakt systeem waarin we onze TICA-members, exposanten en medewerkers registreren. Om te beginnen krijgen alle nieuwe TICA-members toegang tot een Mijn-TICA omgeving waarin ze hun digitale klantenpas en hun inkoopfacturen vinden. Onder meer het beheer van lidmaatschappen (TICA-members) en exposantencontracten wordt een stuk efficiënter.

Eenvoudigere processen

Na live-gang wordt een en ander verder ontwikkeld en geoptimaliseerd. Zoals toegang bij Mijn-TICA voor bestaande members en het activeren van nog openstaande transacties voor jaarabonnementen. Doordat we niet meer met ingewikkelde datakoppelingen en gefragmenteerde data werken, worden veel processen eenvoudiger. Denk bijvoorbeeld aan dashboards voor analyse en rapportage, geautomatiseerde marketingcampagnes voor zowel TICA-members als exposanten, en meer.

Wat betekent dit voor jou?

Kortom, vanaf 25 juni wordt ons werk bij TICA een stukje makkelijker en efficiënter dankzij dit nieuwe CRM-systeem. Voor jou als exposant verandert er in de praktijk nog niet veel, de artikelinvoer blijft voorlopig in Beeyond.

We houden jullie op de hoogte van vorderingen. Mocht je vragen hebben over bovenstaande, neem gerust contact op!