Geef jouw seizoenartikelen extra exposure!

Beste exposant,

Binnenkort heb jij weer de kans om jouw seizoenartikelen in de schijnwerpers te zetten! Vanaf de zomer – het begin van belangrijke inkoopmaanden voor TICA-members – zijn er weer mooie tijdelijke plekken beschikbaar voor extra exposure voor jouw collectie. Laat jouw producten schitteren op een middenpadtafel, kassadisplay of op het kerstplein (scroll naar beneden voor meer informatie). Je kunt je voor meerdere tafels tegelijk inschrijven.

Let op: alleen bestemd voor seizoens- en kerstartikelen, niet voor reguliere collecties.

Middenpadtafel | TICA Venlo

De middenpadtafels bij TICA Venlo zijn het epicentrum van de cash & carry en spelen een belangrijke rol in de looproute van TICA-members. Meld je snel aan voor deze tijdelijke A-locatie bij TICA Venlo en geef jouw producten de aandacht die ze verdienen!

Startdatum: 1 juli

Looptijd: 6 maanden (tot 31 december)

Kosten: €350,- per maand

Kassatafel | TICA Venlo & TICA Aalsmeer

Laat producten extra opvallen in het laatste stadium van het inkoopproces en geef jouw omzet een boost! Door producten op een kassatafel te presenteren wordt jouw product nét voor het afrekenen nog op de kar gelegd en maken TICA-members kennis met jouw merk.

Startdatum: 1 juli

Looptijd: 6 maanden (tot 31 december)

Kosten: €350,- per maand

Kerstplein | TICA Aalsmeer

Vanaf augustus vind je bij TICA Aalsmeer in de roze hal (A10) een speciaal kerstplein. Door een verzameling van verschillende merken met kerstassortiment samen te brengen bieden we TICA-members een uitgebreide keuze aan kerstdecoraties, gewoon op één plek. Schrijf je in voor deze exclusieve plek, laat jouw producten schitteren en geef je omzet een boost!

De meubels worden door TICA verzorgd.

Startdatum: 1 augustus

Looptijd: 5 maanden (tot 31 december)

Kosten: €300,- per m2 per jaar (afname minimaal 4 m2)

Kerstetalage