Aanvragen Family & Friends kaarten

Beste exposanten en stand medewerkers van onze exposanten,

Deze week wordt er naar de exposant eigenaar een mail verstuurd vanuit sales met de mogelijkheid om relaties uit te nodigen voor een bezoek aan TICA Venlo of TICA Aalsmeer. Bij deze alle informatie op een rijtje.

Aanvragen van Family & Friends kaarten
Twee keer per jaar in het voorjaar (maart/april) en in het najaar (oktober/november) worden jullie in de gelegenheid gesteld om via onze Family & Friends kaarten met – de naam zegt het al – familie of een vriend(in) te komen inkopen. Het is niet toegestaan om tussentijds op eigen gelegenheid te komen shoppen; daar zijn deze dagen voor in het leven geroepen.

De spelregels:

  • De kaarten dienen bij binnenkomst getoond te worden aan onze receptiemedewerkers.
  • De kaarten zijn vanaf heden voorzien van een barcode en deze dient gescand en ingeleverd te worden bij de kassamedewerkers.

Iedere stand medewerker in het bezit van een geldige exposantenpas heeft de gelegenheid om 4 kaarten aan te vragen. Zelf heb je geen kaart nodig als je meekomt met je gasten. Neem in dit geval je exposantenpas mee, dat is voldoende.

Je kunt de kaarten aanvragen door een mail te sturen met je naam en de naam van de exposant waar je werkzaam bent naar:

carlavanlaar@tica.nl 

Mocht je nog vragen hebben dan kun je terecht bij bovenstaand mailadres.

Ophalen van Family & Friends kaarten
Na het versturen van een mail zal het ongeveer een week duren voordat de kaarten klaar liggen bij de afdelingen zoals hieronder benoemd:
• TICA Aalsmeer: bij de expeditie
• TICA Venlo: bij de receptie