Vestiging Ede

Aankondiging: nieuwe TICA-vestiging

Beste exposant,

We hebben goed en leuk nieuws dat we graag met jullie willen delen!

Deze zomer gaan we namelijk onze vleugels verder uitslaan met de opening van een gloednieuwe TICA-vestiging in Ede! Deze uitbreiding is een belangrijke stap in de groeistrategie van TICA. We willen niet alleen de doelgroep van bloemisten en groenprofessionals vergroten maar ook onze positie als marktleider versterken én verkennen hoe we het TICA-concept kunnen uitbreiden naar nieuwe (internationale) markten.

TICA in Ede

De nieuwe vestiging zal te vinden zijn in het Groothandelscentrum Plantion in Ede en heeft een oppervlakte van 2.500m². GHC Plantion is de laatste veiling in Nederland met een klok waar kwekers, bloemisten en sierteeltdetaillisten dagelijks verse bloemen inkopen. Bij de nieuwe TICA-vestiging kunnen deze groenprofessionals vervolgens gemakkelijk hun assortiment verder uitbreiden. Door de goede ligging en bereikbaarheid voor zowel nationale als internationale inkopers is deze locatie een strategische keuze om de haalhaarheid te toetsen voor expansie naar het buitenland. Tegelijkertijd zorgt de hogere bezoekersfrequentie van het GHC Plantion ervoor dat we zullen streven naar een continu wisselend productaanbod om terugkerende TICA-members te kunnen blijven verrassen.

Planning

De voorbereidingen voor onze Ede-vestiging zijn in volle gang! Op 1 juli 2024 ontvangen we de sleutel en na een grondige verbouwings- en inrichtingsfase, streven we naar een ‘soft’ opening in augustus 2024, gevolgd door een feestelijke officiële opening op een later moment.

We houden jullie uiteraard op de hoogte en voor vragen kan er gemaild worden naar: sales@tica.nl.

Met vriendelijke groet,

Wouter Boon

Commercieel Directeur TICA