tica vestigingen

Belangrijke update

Wijzigingen voor de Orderwriter én introductie nieuw TICA-bestelproces.

Beste exposant,

Bij TICA streven we continu naar het verbeteren van onze processen en diensten om onze exposanten en TICA-members de beste ervaring te bieden. Daarom willen wij jou informeren over een aantal belangrijke veranderingen die vanaf 1 januari 2024 van kracht zijn.

Beëindiging samenwerking met Orderchamp voor de Orderwriter

Allereerst willen we je laten weten dat onze samenwerking voor wat betreft de Orderwriter met Orderchamp per 1 januari 2024 beëindigd is. Wij waarderen de ondersteuning die Orderchamp heeft geboden, maar we stappen voor een verder geoptimaliseerd proces over op een andere werkwijze.

Terugkeer naar het TICA-bestelproces

Vanaf begin december ’23 kunnen TICA-members weer directe bestellingen bij jou plaatsen of producten reserveren. Uitsluitend met het TICA-reserveringsformulier kun je deze aanleveren bij TICA Aalsmeer en TICA Venlo. Lees er hier meer over.

Introductie van een nieuwe orderverwerkingsomgeving

We zijn verheugd te melden dat we tegen eind februari een nieuwe, eigen TICA orderverwerkingsomgeving introduceren. Dit verbetert onze operationele efficiëntie en zorgt voor een optimale ervaring voor exposanten en TICA-members. Meer informatie volgt binnenkort!

Wij begrijpen dat veranderingen ook aanpassingen vereisen en we verzekeren je dat ons team klaarstaat om jou te ondersteunen bij deze overgang.

Mocht je vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op!