Exposantenbijeenkomst 7 december 2023

Beste exposant,

Op donderdagavond 7 december hield TICA op zuster-locatie New Babylon in Den Haag, waar Gardens Business Centre gevestigd is, weer een geslaagde exposantenbijeenkomst. Heb je nog vragen, opmerkingen, of heb je de bijeenkomst gemist en ben je toch nieuwsgierig naar onderstaande dat gisteravond werd besproken? Neem dan gerust contact op!

Terugblik
We blikken terug op een bewogen 2023. Na bijzondere COVID jaren zien we in 2023 een afvlakking van de groei en halen we de stijging van de omzet en aantal klanten van vorig jaar niet meer. Wanneer we 2023 echter afzetten tegen pré-COVID jaar 2019, zien we +40% omzet en +36% TICA-members.

Vooruitblik
Met een duidelijk plan onder de arm kijken we vol energie vooruit naar 2024. De tevredenheid van de TICA-members staat zoals altijd centraal. We focussen ons daarom in 2024 onder meer op een nieuw CRM systeem, gaan de digital experience verbeteren en openen een vestiging in het buitenland.

Een uitgebreid RFM-dashboard geeft inzicht in gedrag en behoeften van TICA-members. We weten inmiddels wie loyale members zijn en waar het verloop zit. We zijn druk doende de data te verrijken zodat we verder kunnen verdiepen. We spelen in op gedrag en behoeften met geautomatiseerde e-mailflows, retargeting via social en voeren ‘nieuwe’ marketing met de Typisch TICA campagne en in plaats van de tweemaal per jaar gehouden Look, Feel & Buying Days gaan we voor frequente, doelgerichte evenementen verspreid over het jaar.

Ook gaan we de tevredenheid van TICA’s medewerkers verhogen en zorgen we voor een lager ziekteverzuim.

Op naar 2030
Met veel enthousiasme kijken we ernaar uit om samen verder te bouwen aan een toekomstbestendig TICA. Met een optimale (digitale) experience en internationale vestigingen in het verschiet verheugen wij ons op wat 2024 gaat brengen. We kijken uit naar een mooie voortzetting van onze samenwerking.