adventskalander

Naamsbekendheid vergroten door deelname aan de adventskalender

Beste exposant,

Tijdens de advents periode naar Kerst, 1 t/m 24 december, is er bij TICA dagelijks een mooi cadeau te winnen door TICA-members via Instagram stories. Een online campagne met in de cash & carry’s een grote fysieke adventskalender met cadeaus. We verrassen TICA-members elke dag met leuke, mooie prijzen en zijn op die manier dagelijks onder de aandacht. Elke dag promoten we een exposant die prijzen weggeeft. Denk bijvoorbeeld aan chocoladeletters op 5 december of andere mooie producten die jouw merk vertegenwoordigen.

Voor jou dé uitgelezen kans om TICA-members kennis te laten maken met je producten en je naamsbekendheid te vergroten.

Meer exposure voor jouw merk?

Zonder mooie prijzen geen adventskalender, daar hebben we jou voor nodig! Er is beperkt ruimte én er zijn een aantal spelregels aan verbonden. Wees er snel bij! Mochten er te veel aanmeldingen zijn, maken wij een keuze uit volledig ingestuurde aanmeldingen.

De spelregels:

+ Minimaal aantal cadeaus aanleveren: 2, 4, 6, of 10

+ Inleveren vóór 13 november 2023 op een van de TICA locaties. Worden de producten te laat aangeleverd word je plaats vergeven.

+ Je aanmelding is voorzien van een foto met hoge resolutie, van het product dat je weggeeft. Dit moet een representatieve foto zijn.