tica vestigingen

Update – Sticker printen (14-09)

We hebben gister een tussenoplossing geïnstalleerd in Venlo (cash & carry) (TCSV heeft de foutmelding nog wel) waardoor het mogelijk is weer stickers te draaien. Het kan zijn dat het proces iets langzamer werkt dan je gewend bent maar sinds de installatie hebben we de melding die er voor zorgt dat het vast loopt niet meer gezien.

Dit neemt niet weg dat het nog steeds een gevoelig proces is bijvoorbeeld 2 keer je printtaak klikken zorgt er nog steeds voor dat je opdracht als verwerkt gemarkeerd wordt. Klik dus rustig door.

Omdat we niet de hele dag konden testen verzamelen we alle logs vandaag om te zien of het nu over de aankomende dagen beter zal gaan.

TLDR:

Aalsmeer – werkt

Venlo – werkt

TCSV – werkt nog niet

Update – Sticker printen (11-09)

Woensdag aanstaande willen we een extra netwerk bijprikken van een andere service provider. En dan specifiek het netwerkverkeer van Beeyond via Vodafone laten lopen. We hopen dan op een zelfde resultaat als in Aalsmeer en dat iedereen gaandeweg woensdag weer kan printen in de cash & carry in Venlo.

Helaas is daarmee niet direct het probleem opgelost bij the Concept Store, maar ik hoop dat Advisor, BXTRS, Routit en KPN ergens deze week een oplossing hebben.