Bijna van start: de Look, Feel & Buying days!

Zondag gaan de Look, Feel & Buying days van start! 

We trappen het najaar op TICA’s locaties af met de Look, Feel & Buying days en zorgen daarmee voor volop reuring, inspiratie en acties voor TICA members. Heb jij de signing al opgehaald bij de receptie om je actie(s) in de stands te duiden? Daar liggen mooie posters en kaartjes klaar om je stand ‘Look, Feel & Buying days’-proof te maken en ervoor te zorgen dat niemand jouw acties mist.

Tijdens de Look, Feel & Buying days vragen we jullie (net als anders) niet aan te vullen op zondag. Bij drukte op maandag en dinsdag ook graag rekening houden met doorloop in de paden en toegankelijkheid van de stands. Parkeer je auto in Venlo graag buiten de parking.

Lees het vorige bericht over de Look, Feel & Buying days hier nog eens terug. Meer info over de Look, Feel & Buying days vind je uiteraard ook op de website!

Heb je tijdens de Look, Feel & Buying days vragen, opmerkingen of suggesties? Spreek ons gerust aan op de vloer of stuur een mailtje naar TICA’s event coördinator Elisa: elisahennekes@tica.nl

Wij hebben er zin in!