Ontmoet Sophie: Jouw Stand Partner bij TICA Venlo!

Sophie

Hey allemaal!

Heb je mij al zien rond stuiteren door de gangen? Zo niet, hoog tijd dat we daar verandering in brengen, toch? Tijd om mezelf even voor te stellen: ik ben Sophie Driessen en ik ben zo Venloos als een stuk vlaai op zondag. Misschien klinkt mijn naam je al bekend in de oren, en dat kan kloppen! Vijf jaartjes lang heb ik de ondernemerswereld onveilig gemaakt hier in Venlo. Mijn speelplaats? Een te gekke kledingwinkel die menig modeliefhebber de tijd van hun leven heeft bezorgd.

Na een goede vijf jaar besloot ik dat het tijd was voor een nieuw avontuur. En raad eens? Dat avontuur heeft zojuist aangeklopt bij TICA! 🌟 Time to shake things up! 🛍️🎉 Wat ik doe? Ik ben de aanvoerder van de exposantenservice. Dat betekent gewoon dat ik en mijn team je stand onder onze hoede kunnen nemen. We toveren je hoekje om tot een waar kunstwerkje – denk aan inrichten, aanvullen, stylen (visual merchandising) en alles wat daarbij komt kijken. Ik geef je stand aandacht alsof het mijn eigen onderneming is!

Voel je de drukte van het ondernemersleven op je schouders? Ik begrijp het als geen ander! En hier kom ik in beeld om een helpende hand te bieden. Nieuwsgierig geworden? Spot je me in de gangen? Aarzel niet om me aan te spreken. Of nog beter, gebruik het nummer hieronder om me te bellen of een appje te sturen. Laten we samen jouw stand laten stralen als nooit tevoren! 🌟🛍️🎉

Tot snel!

+31(0)612799342