tica vestigingen

TICA’s scantool

Beste exposant,

Het is eindelijk zover, de TICA scanapp wordt aanstaande dinsdag (9 mei) gelanceerd. Met de TICA scanapp is het mogelijk om barcodes van artikelen binnen de Cash & Carry te scannen en de artikelinfo, zoals omschrijving, prijzen en kortingen van het gescande artikel in te zien.

De scanapp is een webapp en is te bereiken via scanapp.tica.nl via de browser op je telefoon. Je hoeft dus geen app vanuit een appstore te installeren op je telefoon.

Vervolgens zul je met de app een QR code moeten scannen om gebruik te kunnen maken van de app. (LET OP: De QR code werkt alleen als je deze vanuit de app scant).

Deze QR codes zullen vanaf dinsdag op verschillende plekken in de cash & carry’s beschikbaar komen, onder andere bij de receptie, in het restaurant, op posters in de toiletten en logistiek.
Het scannen van de QR code zorgt ervoor dat je de app voor een aantal uur kunt gebruiken. Dit is gedaan om te voorkomen dat de scanapp buiten TICA gebruikt kan worden door pashouders.

Op korte termijn zal het voor u als exposant ook mogelijk zijn om de scanapp buiten TICA te gebruiken op basis van uw Beeyond inlog. We zullen jullie daar te zijner tijd over informeren.

Veel plezier met het gebruik van de scanapp.