tica vestigingen

Wijziging inloggen in Beeyond

Wijziging inloggen in Beeyond
Via deze weg willen we u informeren dat er in week 3 op maandag 16 januari iets zal wijzigen in de manier van inloggen op Beeyond. We zullen dan namelijk gebruik gaan maken van BeeyondAuth.

Wat is BeeyondAuth?
BeeyondAuth is een zogenaamde Identity provider, waarmee het mogelijk is om vanuit 1 applicatie in te loggen op meerdere aangesloten applicaties met hetzelfde account. Vanuit hier is het straks mogelijk om met hetzelfde account naar Beeyond te gaan, als naar het vernieuwde exposantenportal waar u uw omzetgegevens kunt ophalen.

Waarom BeeyondAuth?
Hier zijn 2 belangrijke redenen voor:

1.  Veiligheid; Gebruikers (exposanten) zullen met BeeyondAuth hun eigen veilige wachtwoord aan kunnen (lees: moeten) maken. Voorheen lag dit beheer bij Tica met alle risico’s van dien.

2.  Exposantenportal (omzetten); We hebben ook een nieuw exposantenportal gelanceerd waar u als exposant uw omzetgegevens kunt inzien. Dit  zal vanaf 3e week januari niet langer meer te zien zijn in het iFrame in Beeyond maar via een nieuwe applicatie buiten Beeyond. Deze portal zal ook via de BeeyondAuth startpagina te benaderen zijn of via de volgende url: exposant.tica.nl. U wordt dan verzocht om in te loggen met uw Beeyond (BeeyondAuth) account.

Wat betekent dit voor u?

Op zich zal er niet heel veel veranderen. Beeyond blijft hetzelfde werken en bereikbaar via dezelfde url. Alleen het inlogscherm zal er iets anders uit komen te zien en zal je na inloggen eerst op de BeeyondAuth startpagina terecht komen. Maar vanuit daar klik je simpel door naar Beeyond of het exposantenportal. Verder zal je als gebruikersnaam alleen nog maar TT_0000 (waarbij 0000 uw exposanten nummer is.) in hoeven te vullen (dus zonder @pwmarkets.com)

Uw huidige wachtwoord zal niet langer te gebruiken zijn en daarom zult u bij de eerste keer inloggen wel uw wachtwoord moeten resetten, zodat u uw eigen veilige wachtwoord kunt aanmaken. De link om je wachtwoord te resetten zal naar het emailadres worden gestuurd dat nu bij uw Beeyond user account staat ingesteld. Ontvangt u geen mail of wilt u dit emailadres laten wijzigen, geef dit dan door via dit formulier (LINK naar formulier!!)

Hulp bij inloggen.

Via deze link kunt u een handleiding vinden voor het inloggen in BeeyondAuth om naar Beeyond en/of het vernieuwde exposantenportal (omzetten) te gaan: Inloggen met BeeyondAuth (tica.nl)