Toegang expeditie TICA Aalsmeer

Beste Exposanten en medewerkers van exposanten,

Afgelopen maand hebben wij de toegang tot het pand voor exposanten en medewerkers beperkt door het installeren van een paslezer bij de entree van expeditie, even wennen voor iedereen maar het gaat redelijk goed!

Nu de techniek op orde is kunnen wij naar de volgende stap, op 30-11-2022 zijn alle paslezers actief gemaakt binnen het pand van Tica Aalsmeer.

Waarom?

  • Een gesloten omgeving creëren waar alleen personen binnen komen die daar recht toe hebben en waar wij en onze waardevolle spullen veilig zijn.

Wat betekent dit voor jullie?

  • Naar binnen > Een exposant of een medewerk(st)er van een exposant komt, tijdens openingstijden, alleen het pand betreden via expeditie door het aanbieden van zijn of haar pas links van de speeddeur.
  • Naar buiten > Een exposant of een medewerk(st)er van een exposant kan, tijdens openingstijden, alleen nog naar via expeditie het pand verlaten door het aanbieden van zijn of haar pas rechts in de corridor. Eenmaal op expeditie dient een hij/zij zich te melden bij een medewerker van expeditie om zijn/haar tas en/of goederen te laten controleren.

Wat verwachten wij van jullie?

  • Respecteer de regels en de Tica collega’s die op de regels moeten handhaven!
  • Zorg dat jij de pas altijd kan tonen indien daar om gevraagd wordt.
  • Géén pas bij je? Een Visitorpas wordt alleen uitgegeven aan een persoon onder begeleiding van een persoon met geldige pas. Indien dit niet mogelijk is verzoeken wij u om u te melden bij de receptie, zij zullen contact met uw werkgever/opdrachtgever opnemen voor toestemming. U begrijpt dat dit allemaal tijdrovend is voor een ieder, tijd die wij allen veel liever besteden aan het bedienen van jullie en onze klanten!
  • Open de deur niet voor een collega exposant die geen pas heeft, laat deze collega aanbellen en wij helpen hem/haar graag verder.
  • Geduld, indien een expeditie medewerker met andere werkzaamheden bezig is. Zorg dat u gezien of gehoord  bent en de expeditie medewerker zal u zo spoedig mogelijk helpen.

Op korte termijn zullen wij met een oplossing komen om een signaal te geven indien er niemand zichtbaar aanwezig is.

Openingstijden Expeditie Aalsmeer

Maandag                             07:00- 21:30

Dinsdag t/m Vrijdag            07:00- 17:30

Zaterdag                               09:00- 17:30

Zondag                                 Gesloten