TICA Trends & Trade - Exposant - Woon fabriek

Woon Fabriek

Keramische tafels inkopen

Bij Woon Fabriek MOMO Originals vind je een enorm assortiment aan keramische tafelbladen tegen de scherpste prijzen. Alle tafelbladen zijn van Italiaanse makelij en worden met de hand afgewerkt. De metalen onderstellen worden met de hand in Nederland geassembleerd / gezandstraald en gepoedercoat. Deze exposant gaat graag met jou op zoek naar de perfecte keramische tafel passend bij jouw interieur

De juiste tafel bepaalt de indeling in ieder huis. Dankzij de nieuwste technieken zijn keramische tafelbladen tegenwoordig bijna niet meer van echte natuursteen tafelbladen te onderscheiden. Dit heeft als gevolg dat keramische tafelbladen in populariteit een enorme vlucht genomen hebben. Bij de exposant Woon Fabriek vind je een uitgebreid assortiment aan keramische tafelbladen, waarbij ten alle tijden topkwaliteit garandeert kan worden met de laagste prijsgarantie.

Stel je eigen tafel samen op maat;

  1. Bepaal de afmetingen
  2. Keuze van het blad & stijl
  3. Bepaal het soort frame
  4. Afwerking

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.