StudioNLD - TICA Trends & Trade - Exposant -
Studio NLD - TICA Trends & Trade - Exposant (1)

StudioNLD

Home decor & geurkaarsen

StudioNLD een uniek en kleinschalig Nederlands bedrijf waar eco-vriendelijke & duurzame home decor producten, vegan geurkaarsen en wax melts met de hand worden gemaakt! De home decor producten worden gegoten in duurzame mallen. De geurkaarsen worden gemaakt van vegan wassoorten zoals kokos, soja en koolzaad. Daarnaast maken we gebruik van natuurlijke geuren en voor de verpakkingen gebruiken we plastic vrij, PET recycled en/of ander gerecycled materiaal.

Duurzaam

Alle home decor producten bevatten géén giftige stoffen en zijn duurzaam, omdat het materiaal veel sterker is dan beton of keramiek. Tevens is het materiaal is water-based. De home decor producten kunnen niet in de vaatwasser, maar kunnen wel onder de kraan worden afgewassen. Grappig weetje: mocht er een vlekje ontstaan door gebruik? Je kan het onder de kraan met een fijn schuurpapiertje opschuren en dan schuur je het vlekje weg.

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.