meubelgroothandel
Klevering

&Klevering

Woonaccessoires inkopen

& Klevering is een smaakvol, origineel en herkenbaar woonaccessoireslabel, dat is opgericht in 1992. &Klevering biedt bij TICA een eigen merk ‘&k amsterdam’. Een merk dat is opgericht met de ambitie kleurrijke, creatieve decoratie en geschenken te creëren om het dagelijkse leven op te vrolijken. Karakteristiek voor het merk is Nederlands design met een twist. Moderne items worden afgewisseld met klassieke stukken die allemaal een frisse look hebben. Vaak worden er grappige aspecten toegevoegd zoals aanwezige kleuren en patronen. &Klevering werkt vaak samen met getalenteerde jonge Nederlandse ontwerpers die de visie van het merk delen om hen de kans te bieden hun talenten aan de wereld te laten zien. 

Collectie

De collectie bij TICA bestaat uit kleurrijke vazen, potten, borden, bekers, glazen, decoratieartikelen, spaarpotten, onderzetters, tasjes, servies, lampen, verlichting, kandelaren, kussens, textiel en kaarsen. De producten die &klevering bij TICA aanbiedt zijn kleurrijk en bestaan uit prachtige vormen. 

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.