Huber - exposant - TICA

Huber Budownictwo Paweł Huber

Interieurinrichting inkopen

HF is onderdeel van Huber Civil Ingeneering. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van staalproducten voor de industrie. Naast staalproducten levert HF ook binnenhuisinrichting voor projecten zoals horeca, appartementen, slaapzalen, enz.

In de originele producten van het merk combineren zij staal, steen, hout en natuurlijk leder. In de stand bij TICA kun je stalen meubelen bekijken en bestellen, die volgens jouw individuele wensen gemaakt kunnen worden, verlichting, gestoffeerde stoelen, sofa’s, metalen schuifdeuren met “soft close”-functie noem op en je vind het bij Huber.

De exposant vind een aantal dingen van belang: de omstandigheden waarin de producten worden gemaakt, de werkcultuur, het respect voor de hulpbronnen en de impact op het milieu. Alle producten zijn afkomstig van Poolse productie. Aangezien deze exposant ook van Poolse afkomst is weten ze hoe de producten worden gemaakt en kunnen ze kwaliteit garanderen.

Al 30 jaar zijn ze verbonden met Nederland en sinds 6 jaar werken ze actief samen met Nederlandse architecten, winkels, renovatiebedrijven en ondernemingen. 

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!