Handles and More - Exposant - TICA Trends & Trade

Handles and More

Leren woonaccessoires inkopen  

Groothandel Handles and More is een uniek concept van leren woonaccessoires. De producten worden met passie en creativiteit ontworpen en geproduceerd in Nederland. De collectie bestaat uit woonaccessoires, gemaakt van voornamelijk natuurlijke materialen waaronder veel leer. Leer is een kwalitatief en mooi materiaal en omdat geen enkel stukje leer hetzelfde is, zijn de producten van deze exposant ieder uniek. De collectie van deze exposant heeft een stoer karakter en een unieke uitstraling.  

Handles and More inkopen bij TICA  

Je kunt de prachtige leren accessoires van Handles & More inkopen bij B2B inkoopcentrum TICA in Aalsmeer. Deze exposant heeft net als de meer dan 180 andere exposanten een eigen shop in shop in de cash & carry van meer dan 20.000m2. Meld je aan als klant en ontdek het ruime assortiment home, gift, garden, food, fashion en lifestyleartikelen in de cash & carry. Als klant bij TICA kun je inkopen bij alle 3 onze vestigingen in Aalsmeer en Venlo en profiteer je van vele inkoopvoordelen.  

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.