TICA Trends & Trade - Exposant - GZ officeXperience

GZ OfficeXperience

Inrichter van werkomgevingen

GZ OfficeXperience is een conceptmatige totaal inrichter van werkomgevingen. Voor inspirerende werkplekken, ontspanningsruimte, clubs, lounge en restaurant. Alles om voor medewerkers en gasten het zo inspirerend en productiever in te richten.

GZ OfficeXperience inkopen bij TICA Trends & Trade

GZ OfficeXperience is een van de meer dan 180 exposanten bij TICA Trends & Trade. Het aanbod van deze exposant is een mooie aanvulling op het zeer diverse en ruime Home-, gift-, garden-, fashion en lifestyleaanbod bij TICA Trends & Trade. Bij TICA Trends & Trade shop je 7 dagen per week, kun je per stuk inkopen en heb je geen minimale besteding. Kortom het B2B lifestyle inkoopcentrum waar jij moet zijn voor als jouw professionele inkopen. Vele andere exposanten ontdekken? Meld je dan nu aan als klant en profiteer van de vele inkoopvoordelen en oneindig veel inspiratie online en in onze cash & carry’s.

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.