Dijk Natural Collections

Decoratieartikelen en woonaccessoires inkopen  

Dijk Natural Collections heeft al meer dan 30 jaar ervaring als betrouwbare speler op de markt van inspirerende decoratieartikelen en woonaccessoires. De collecties van het merk zijn innovatief en geïnspireerd op het beste dat de natuur te bieden heeft. Deze collecties bestaan grotendeels uit kwalitatieve eigen designs en ze streven er naar steeds weer vernieuwende, commerciële, trendy en unieke collecties te ontwikkelen. Hun inspiratie halen ze van over de hele wereld door verrassende artikelen te importeren uit onder andere Indonesië, Brazilië en Thailand. De groothandel vindt eerlijke handel erg belangrijk en heeft zich daarom aangesloten bij het amfori Business Social Compliance Initiative. Een organisatie die zich wereldwijd inzet voor de verbetering van de arbeidsomstandigheden in de productieketen van haar leden 

Dijk Natural Collections bij TICA  

Shop de prachtige collectie van Dijk bij TICA in Aalsmeer. Bij TICA vind je meer dan 180 leveranciers van home-, gift-, garden en lifestyleartikelen. Laat je inspireren in de cash & carry van maar liefst 20.000 m2. Nog geen klant? Meld je aan en profiteer van de vele inkoopvoordelen.  

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!